Erzurum 1 Şubesi

İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Ettik

   

Eğitim-Bir-Sen Erzurum1 nolu Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte planlı olarak İlçe ziyaretleri yaparak, Yüksekokul çalışanlarının sorunlarını dinleyip sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantılarına devam ediyoruz bu haftaki ziyaretimizi İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokuluna yaptık. Yüksekokul huzurlu ve donanımlı bir yönetim anlayışıyla, derslikleri, yurtları,  yemek hanesi ile fiziki ve akademik yönden bütün imkânlara sahip olup yörenin ve İş dünyasının aradığı vasıflarda donanımlı meslek elemanı yetiştirecek, mesleki eğitimde gelişmeleri takip eden, mesleğinde zirveyi gözeten, bilimsel anlayış sahibi, seviyeli ve yenilikçi mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.

   Samimi bir sohbet ortamında geçen buluşmamızda Yüksekokulumuz mesleki eğitim alanları ilçeye katkıları, öğrencilerimizin, akademisyen ve çalışanların sorunları hakkında fikir alış verişi yaparak sendika olarak her zaman çalışanlarımızın ve üyelerimizin yanında olacağımızı söyledik.

 

        Ziyaretimizden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Mutlu Kundakçi beye, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Tuba Çakıcı hocamıza ve Yüksekokul Sekreteri ve İş Yeri Temsilcimiz Osman Engin beye Yüksekokul akademik ve idari personelimize Sendikamız adına teşekkür ederiz.