Erzurum 1 Şubesi

Erzurum Teknik Üniversitesi İlçe Yönetimini Oluşturduk

     Erzurum1 nolu Şube olarak Erzurum Teknik Üniversitesi'nde daha etkin ve verimli çalışmalar yürütmek, çalışanlarımızın sorunlarını daha yakından takip edebilmek amacıyla, Erzurum Teknik Üniversitesi İlçe Yönetimini oluşturulduk. 

    Toplantıda bir konuşma yapan Şube Başkanımız Hüsrev Yaşa “Son birkaç yıldır ülke olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Bu zor süreç ülke sınırları güvenli, tam bağımsız ve tam demokratik bir ülke olana kadar devam edecektir ve bu süreçte bizler Sivil Toplum Kuruluşu olarak,  örgütlü gücümüzle her zam ülkemizin devletimizin yanında olacağız. Önemli olan bizler birey ve kurum olarak nerede durduğumuzdur.  Sendika olarak özelde çalışanların özlük haklarının geliştirilmesi görevini yapmanın yanında, en önemli görevimiz Hizmet Sendikacılığı şiarıyla, güçlüyü haklı kılmak değil, haklıyı güçlü kılmak için hakkın ve haklının savunuculuğu misyonu ile hareket etmekteyiz, Eğitim Bir Sen olarak 28 Şubat vesayetçi zihniyetin ve 15 Temmuz hain darbe girişimcilerin hep karşısında olduk, yerli ve milli bir anlayışla sendikal alanda darbeci, vesayetçi anlayışa karşı mücadele veriyoruz. Yaptığımız iş bu manada çok daha önem arz etmektedir. Sizlerde bu anlamda elinizi taşın altına koyarak sahada misyonumuzu, amacımızı, her çalışanımıza çalmadık kapı bırakmadan bir dava bilinciyle anlatacağınıza inanıyor ve sorumluluk alarak bende varım diyen bütün teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

      Toplantı Şube Sekreteri Ensar Totik, Basın İletişim Başkan Yardımcısı Nihat Mamuç ve Mevzuattan sorumlu Başkan Yardımcısı Erdal Sağlam’ın üyelik çalışmalarının nasıl yapılacağını, sendika amaç ve faaliyetlerinin anlatılması ve kamu oyu oluşturma hususunda basının ve sosyal medyanın etki ve ve katkılarıyla algı yönetimi hususlarında görüş ve düşüncelerini anlattıktan sonra,  görev dağılımları  yapılıp, gündeminin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

     Erzurum Teknik Üniversitesi İlçe Yönetin Kurulu aşağıdaki gibi belirlenerek Eğitim Bir Sen Genel Merkezinin onayı ile  kabul edilmiştir.

İlçe Temsilcilik Başkanı                                                    : Muhammed Ali GÜZELTEPE

İlçe Sekreteri                                                                    : Abulkadir DUMLU

Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı                                    :Murat TURAN

Mali İşler Başkan Yardımcısı                                            :Mehmet GENÇ

Basın İletişim  Başkan Yardımcısı                                    :Emre ÖZBEY

Mevzuat ve Toplu Sözleşme Başkan Yardımcısı             :Erdal MİZRAKLİ

Eğitim ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı                        :Ahmet AKPINAR