Erzurum 1 Şubesi

Atatürk Üniversitesi Yönetimine Ziyaret

   Eğitim-Bir-Sen Erzurum1 No’lu Şube Başkanı Hüsrev YAŞA ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Atatürk Üniversitesi Rektör yardımcıları, Prof. Dr. Atilla Keskin, Prof. Dr. Ayşe Bayrakçeken,  Prof. Dr. Hüseyin Özer,  Prof. Dr. Mustafa Sözbilir ve Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Şendoğan KARAGÖZ’ü ziyaret ederek,  “hayırlı olsun” dileğinde bulunduk.

   Rektör yardımcıları, öncelikli olarak, Atatürk Üniversitesi; konum tercihi olarak eğitim, araştırma ve topluma katkı ile Erzurum’la bütünleşmiş bir üniversite ortaya çıkarmayı arzuladıklarını, Yeni Nesil Üniversite Yapısal Dönüşüm Uygulamalarıyla Mevcut sistemin disipline edilmesi ve yapısal düzenlemeler, Yeni Nesil Üniversite tasarım ve dönüşüm, Covid -19 pandemi süreci Atatürk Üniversitesi Uyum Çalışmaları, 2020-2024 Döneminde planlanan vizyon projeleri, gelişim göstergeleri hakkında çalışmalarını, bu bağlamda sivil toplum kuruluşlarının ve sendikaların görüşlerini önemsediklerini ifade ettiler.

      Şube Başkanı Hüsrev YAŞA, Atatürk Üniversitesi’nin hem bilimsel çalışmasıyla hem yetiştirdiği öğrencileriyle hem de sosyal aktiviteleriyle kendini kanıtlaması, şehre ve ülkeye hayırlı hizmetler yapması noktasında her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.