Erzurum 1 Şubesi

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

   Eğitim-Bir-Sen Erzurum1 nolu Şube Başkanı Hüsrev YAŞA ve Mali İşler Başkan Yardımcımız İbrahim AKPINAR, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK’ı makamında ziyaret ettiler.

   Şube Başkanımız Hüsrev YAŞA Teknik Üniversitesinde çalışan İdari Personelin sorunlarını ileterek, Teknik personelin beklentisi olan Unvan değişikliği sınavının yapılması ile ilgili taleplerini yenileyerek, Rektörümüzden müjdeli haberi aldı. Rektör Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, unvan değişikliği sınavı ile ilgili çalışmaların başlatıldığını, yapılacak çalışmalar doğrultusunda son bir kez değerlendirmelerde bulunulup en kısa sürede sınavın yapılacağının sözünü verdi.

   Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 2010 yılında çıkardığı bir yasayla kurulan Erzurum Teknik Üniversitesi eğitim- öğretime 2012 yılında başlamış olup, modern derslik, laboratuvar ve gözde kampüsüyle öğrencilerine her türlü imkânı sunmaktadır. Yapılaşma faaliyetlerini  ve bütün  teknolojik imkânlarını seferber etmiştir.

   Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak yapmış olduğu değerlendirmelerde ''Hedefimiz, ürettiği bilgi ve sunduğu hizmetlerle bölge ve ülke düzeyinde sosyo-ekonomik kalkınmayı ve yanı sıra girişimcilik ekosistemini destekleyen bir üniversite olmaktır.'' dedi.

   Şube Başkanımız, Hüsrev YAŞA; üniversite çalışanlarının talep ve sorunlarını, Rektörlük yönetimiyle paylaşmakta köprü görevi yapan Sendikamızın öneri ve taleplerine her zaman olumlu karşılık veren kıymetli Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK ve ekibine, göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakaların dan dolayı teşekkürlerini iletti.