Erzurum 1 Şubesi

Erzurum Teknik Üniversitesinden Promosyonda Rekor Anlaşma

Yetkili sendika olarak komisyonda görev aldığımız, Banka Promosyon İhalesini 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 11.00’de Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirdik.

Maaş Karşılığı Banka Promosyon İhalesinde 8 banka (Akbank, Garanti Bankası, Halk bankası, HSBC Bank, Türkiye İş Bankası Yapı Kredi Bankası Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ) teklifte bulundu. İhaleyi en yüksek teklifi veren  Halk bankası kazandı. Yapılan ihale sonucunda Üniversitemiz çalışanları 4,5 (dört buçuk) yıl süre ile kişi başı 13.662.00  (On üç bin altı yüz altmış iki) TL olarak, Promosyon tutarının tamamı, şartname kapsamına alınan tüm akademik ve idari personele 15 Şubat 2022 tarihinde eşit tutarda ve peşin olarak ödenecektir.

İhale sürecinde emeği geçen, Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Bülent ÇAKMAK hocamız başta olmak üzere, Komisyon Başkanımız Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tuba YETİM ve ihale komisyon üyelerine, katılım sağlayan tüm banka yetkililerine teşekkür ederiz. Erzurum Teknik Üniversitesi personelimize hayırlı olsun.