Erzurum 1 Şubesi

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİ OLUŞTURULDU

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİ OLUŞTURULDU

Şubemize bağlı kurumlardan Erzurum Teknik Üniversitesi İlçe Yönetimi oluşturuldu. Şubemizin ETÜ de daha etkin ve verimli çalışmalar yürütmesi için ilçe yönetimi ile bir araya geldik.

Toplantıda bir konuşma yapan Şube Başkanı Erkan Ciyavul “Ülke olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Bu zor süreç tam bağımsız ve tam demokratik bir ülke olana kadar devam edecektir. Önemli olan bizler birey ve kurum olarak nerede durduğumuzdur.  Sendika olarak özelde çalışanların özlük haklarının geliştirilmesi görevini yapmanın yanında, hakkın ve haklının savunuculuğu misyonu ile hareket etmekteyiz.  Yerli ve milli bir anlayışla sendikal alanda vesayetçi anlayışa karşı mücadele veriyoruz. Yaptığımız iş bu manada çok daha önem arz etmektedir. Sivil toplum hareketi ülkelerin tam ve olgun bir demokrasi seviyesine ulaşması için olmazsa olmazdır. Bu manada Eğitim Bir Sen olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gelişmiş ülkelerin en önemli özelliği güçlü bir sivil toplumdur. Sizlerde bu anlamda elinizi taşın altına koyarak ben de varım diyorsunuz ve çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyorsunuz. Gayret hepimizden takdir Cenabı Haktandır. Ben sorumluluk alarak bende varım diyen bütün teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Toplantı görev dağılımı yapılarak ve önümüzde ki günlerde yapılacak Kurum İdari Kurul Toplantısı gündeminin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

 

Erzurum Teknik Üniversitesi İlçe yönetin kurulu aşağıda ki gibi belirlenerek Eğitim Bir Sen Genel Merkezinin onayına sunuldu.

 

İlçe Başkanı                                                                                      : İbrahim AKPINAR

Başkan Vekili                                                                                   : Hasan BOSTANCI

Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı                                    :Burcu SARI

Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Bşk.Yardımcısı                    :Yrd.Doç.Dr. Hüseyin AYDOĞDU

Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı                                      :Arş.Gör. Muhammet Enes ARSLAN

Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı                                          :Ahmet AKPINAR

Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı                                      :Yrd.Doç.Dr.Şakir DIZMAN