Erzurum 1 Şubesi

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTUK

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) öğrencileriyle iftarda buluştuk. Rahmet, mağfiret, bereket ayı ramazanda dünyanın çeşitli yerinden gelen ümmetin çocuklarıyla bir araya geldik. Eğitim Bir Sen Erzurum 1 nolu şube tarafından gerçekleştirilen programa Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı,  Memur Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, şube işyeri temsilcileri ve şube istişare ekibi katıldı.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Şube Başkanı Erkan Ciyavul dünyanın çeşitli yerlerinden gelen ümmetin çocuklarıyla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu dile getirerek “Bugün burada ki yemeğimizi ve iftarımızı anlamlandıran sizlersiniz. Sizlere misafir demiyorum, sizler kendi evinizdesiniz. Umarım bu gün ki temsili birlikteliğimiz ümmetin gerçek birlikteliğine vesile olur. Hepimiz bugün İslam dünyasında yaşanan kan ve gözyaşının bitmesi için duaya devam etmeliyiz” dedi.

Programda Atatürk Üniversitesi Rektörü Pro.Dr. Ömer Çomaklı ve Ak Parti İl Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’de kısa birer selamlama konuşmaları yaptılar. Program sonunda UDEF tarafından organize edilen Liderlik Eğitiminde başarılı olan Yabancı Uyruklu öğrencilere sertifikaları takdim edildi.